Een bestelling retourneren

Recht op terugkeer

Binnen 30 dagen na ontvangst van uw pakket kunt u bij ons een retourzending indienen. Dit kunt u eenvoudig doen door op de volgende knop te klikken:

U kunt dit doen door de producten direct terug te sturen, maar u mag ons ook eerst mailen dat (een deel van) de bestelling wordt teruggestuurd, bijvoorbeeld via het Europese herroepingsformulier (gebruik van dit formulier is overigens niet verplicht). Na zo'n e-mail heeft u 14 dagen de tijd om de zaken daadwerkelijk naar ons terug te sturen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat je binnen vijf werkdagen je geld terugkrijgt. Alleen als je je hele bestelling hebt geretourneerd, krijg je ook de verzendkosten van de standaardlevering terug - dit geldt niet als je slechts een deel van je bestelling retourneert. De terugbetaling vindt altijd plaats op hetzelfde betaalmiddel waarmee je de bestelling hebt geplaatst. We kunnen ook wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben teruggekregen of totdat je hebt aangetoond dat je ze hebt teruggestuurd. 

Hoe stuur je iets terug

Om een product te retourneren, moet u uw eigen label kopen. 
Volg dus altijd deze stappen:

 • Doe de producten en het formulier samen in een retourpakket
 • Breng uw terugkeer naar het dichtstbijzijnde verkooppunt
 • Bewaar uw bewijs van verzending, want daarmee kunt u uw pakket volgen.

Neem contact met ons op voor het retouradres.

Kosten

 1. Geeft als resultaat
  De kosten voor terugkeer zijn te allen tijde voor uw rekening.
  In geval van een volledige retourzending betalen wij u de verzendkosten terug als u die bij het plaatsen van uw bestelling moest betalen.
 2. Fout bij levering
  Zijn producten beschadigd of heeft u een verkeerd product ontvangen? Dan rekenen wij geen retourkosten en is uw retourzending gratis.
 3. Eigen sticker gekocht
  Als u zelf een sticker heeft gekocht, kunnen wij deze kosten niet vergoeden.
Gratis verzending

Vanaf €49,50

Nationale garantie

Volgens de plaatselijke wetgeving

100% Veilige betaling

Dankzij onze partner: Mollie