Onze passie voor geurkaarsen

Geef je interieur een dynamisch tintje met tijdloze decoratie & kaarslicht.

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Nieuwe collectie Sun

Ontdek de nieuwe Sun collectie, een ode aan puurheid en vakmanschap. Elke kaars is zorgvuldig vervaardigd met 100% plantaardige ingrediënten en zit in mondgeblazen glas dat uniekheid uitstraalt.

Deze collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en belooft niet alleen een esthetische toevoeging aan je ruimte, maar ook een onvergetelijke geurbeleving.

Nieuw product: zeep

Met trots introduceren we ons nieuwste product: exclusieve zepen. Deze collectie bestaat uit handzeep, douchegel en hand- en lichaamscrème en belichaamt onze passie voor luxe en welzijn. 

Of je nu je handen verfrist, geniet van een ontspannende douche of je huid zijdezacht maakt met onze crème, Victoria with Love zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Zeepflessen
Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

OUTDOOR

Victoria with Love biedt kaarsen die niet alleen de sfeer in je huis verbeteren, maar ook dienen als een natuurlijk afschrikmiddel tegen muggen, zodat je geen chemische sprays nodig hebt.

Onze buitenkaarsen combineren functionaliteit perfect met verfijning, waardoor ze een uitzonderlijke keuze zijn voor jouw ruimte.

Geef je interieur dat beetje extra

De luxe geurkaarsen "Victoria With Love" zijn een pronkstuk in je interieur. De uitstraling en heerlijke geur zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt.

We combineren teakhout, een aards product, met de zoete tonkaboon, bekend om zijn helende krachten. Patchouli, met donkere en sensuele tonen, door velen beschouwd als een afrodisiacum - trouw blijvend aan het motto "gemaakt om romantiek te ontdekken".

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Puur vakmanschap voor de beste kwaliteit

From Victoria with Love staat synoniem voor vakmanschap en kwaliteit. Onze toewijding aan het maken van kaarsen van hoge kwaliteit schijnt door in elk product dat we maken. Laat onze kaarsen je hart verlichten met de warmte van ons ambachtelijk vakmanschap en de zuiverheid van liefde voor ons werk.

Victoria With Love

De "Victoria With Love" collectie is handgemaakt met passie en ontworpen in België.
In de afgelopen jaren hebben wij een collectie opgebouwd die vandaag de dag in veel interieurs niet meer weg te denken is.

De luxueuze geurkaarsen "Victoria With Love" zijn een pronkstuk in je interieur.

De uitstraling en heerlijke geur zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. We combineren teakhout, een aards product, met de zoete tonkaboon, bekend om zijn helende krachten. Patchouli, met donkere en sensuele tonen, door velen beschouwd als een afrodisiacum - trouw blijvend aan het motto "gemaakt om romantiek te ontdekken".

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Over Victoria met liefde

Voor Vicky Callewaert, de oprichtster van "Victoria With Love", is het belangrijk om van je huis een echt thuis te maken. Vanaf het begin wilde ze dat haar kaarsen een signatuurgeur zouden hebben, één die een blijvende indruk zou nalaten en overal herkend zou worden. Na het experimenteren met verschillende ingrediënten kwam ze tot haar signatuurgeur, een ontspannende en romantische mix van aroma's.

De kaarsen zijn hervulbaar en verkrijgbaar in 3 maten.

Ideaal als u op zoek bent naar een origineel cadeau. Of als u sfeer wilt creëren in uw huis.

De navulling kan alleen worden gebruikt op compatibele kaarsencollecties, nl:

  • Glossy Collectie
  • Velvet Collectie
  • Hairy Collectie

De mondgeblazen collectie is niet hervulbaar.

Gratis verzending

Vanaf €49,50

Nationale garantie

Volgens de plaatselijke wetgeving

100% Veilige betaling

Dankzij onze partner: Mollie