Groothandel in geurkaarsen: kwaliteit en service staan voorop

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van geurkaarsen? From Victoria with Love is dé leverancier voor kaarsen en geurkaarsen.

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Levering uit voorraad

Handgemaakt

Hoge kwaliteit

Hoogwaardige geurkaarsen bestellen bij een betrouwbare leverancier

Victoria with Love is een ervaren en klantgerichte leverancier met een zeer breed assortiment geurkaarsen in vele stijlen en ontwerpen. Kwaliteit is enorm belangrijk voor ons en daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten bij het maken van onze kaarsen. Deze worden tijdens een ambachtelijk proces getransformeerd tot de mooiste kaarsen met de heerlijkste geuren.

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur
Een roze en witte emmer met bloemen
Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Over From Victoria with Love

We zijn gestart in 2014 en hebben sindsdien mogen uitgroeien tot een toonaangevende groothandel in geurkaarsen. Al onze kaarsen worden gemaakt in België, waar we met veel zorg en vakmanschap mooie en unieke exemplaren maken. We maken zowel klassieke kaarsen als trendy en apart vormgegeven kaarsen met de heerlijkste geuren.

Waarom kiezen voor onze groothandel kaarsen?

Er zijn verschillende redenen om specifiek te kiezen voor From Victoria with Love kaarsen. Daarom vertellen we je er graag wat meer over!

Geurkaarsen van de hoogste kwaliteit

Bij From Victoria with Love gaan we voor niets anders dan het beste. Dit wordt weerspiegeld in het ontwerp, de kwaliteit en de geur van onze kaarsen. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen van gerenommeerde producenten in onze branche. Hierdoor kunnen we de heerlijkste geurkaarsen maken die altijd voor een sfeervolle omgeving zorgen.

Breed assortiment

Elke klant heeft zijn of haar eigen smaak en daarom kiezen we ervoor om een breed assortiment te voeren. Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren, geuren en ontwerpen om uit te kiezen. Van modern en trendy tot tijdloze klassiekers, je vindt ze allemaal bij ons. Omdat onze geurkaarsen met veel liefde en passie worden gemaakt, zijn ze altijd perfect. Wil je ook je eigen klanten kennis laten maken met heerlijk geurende kaarsen van topkwaliteit? Sluit je dan bij ons aan als winkelier! 

Onze klanten zijn onze focus

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en daarom bouwen we graag langdurige relaties met ze op. Het is daarom belangrijk dat ze altijd tevreden zijn met onze producten. Om bij te dragen aan een optimale klantervaring en klanttevredenheid, staan we altijd klaar met advies, tips en hulp bij het bestellen.

Geurkaarsen kopen tegen een betaalbare prijs voor een optimaal rendement

Een mooie geurkaars verkoopt natuurlijk alleen goed als hij aantrekkelijk geprijsd is. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende leveranciers kunnen we zo kostenefficiënt mogelijk inkopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo kunnen we onze geurkaarsen tegen aantrekkelijke prijzen verkopen. Als distributeur of verkooppunt kun je dan ook een goede winstmarge maken.

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Natuurlijk heeft elke klant zijn eigen wensen en daarom bieden we verschillende extra's. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van de verpakking, specifieke hoeveelheden of speciale branding opties voor uw verkoopkanaal. We horen graag hoe we je naar volle tevredenheid kunnen helpen!

Snelle verzending van elke bestelling

In de groothandel is snelle levering uiterst belangrijk, want uw klanten willen hun producten tenslotte ook snel ontvangen. Dankzij onze uitstekende logistieke partners en betrouwbare verzendprocedures kunnen we altijd snel en veilig leveren.

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Word zelf distributeur of verkoper

Heb je interesse om zelf distributeur of verkooppunt van From Victoria with Love te worden? Dat is zeker mogelijk! Wij bieden u verschillende voordelen wanneer u ervoor kiest om onze hoogwaardige geurkaarsen aan uw klanten aan te bieden. Zoals een uitstekende service, een zeer breed assortiment kaarsen in vele stijlen en natuurlijk een ongeëvenaarde kwaliteit.

Voor wie zijn onze kaarsen groothandel bedoeld?

We werken graag samen met verschillende soorten klanten. Of je nu een bloemenwinkel, webshop, boetiek, interieurwinkel, cadeauwinkel of andere hebt, onze prachtige kaarsen zijn altijd een waardevolle aanvulling op je assortiment.

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur
Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur

Samen succesvoller

Onze groothandelskaarsen verkopen zichzelf als het ware. Toch is het altijd handig om net dat beetje extra te geven, zodat nog meer mensen de weg vinden naar deze prachtige kaarsen met heerlijke geuren. Daarom ondersteunen we je graag met deskundig advies, extra productinformatie en natuurlijk het nodige promotiemateriaal. Bovendien zorgen we altijd voor een snelle en betrouwbare levering, zodat uw kaarsenvoorraad altijd voldoende is om al uw klanten te bevoorraden! Op deze manier hopen wij een zeer succesvolle en langdurige samenwerking met u op te bouwen.

Heb je hulp nodig?

Wilt u distributeur worden van de Victoria With Love Collection?
Wilt u informatie over onze producten en het gebruik ervan?

Contactgegevens

Stuur ons een bericht

Victoria with love | luxe geurkaarsen voor elk interieur
Gratis verzending

Vanaf €49,50

Nationale garantie

Volgens de plaatselijke wetgeving

100% Veilige betaling

Dankzij onze partner: Mollie